Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τριήμερο μνήμης του Πολυτεχνείου


Επέτειος μιας νεολαίας που με το αίμα της έβαλε σε κίνηση τα γρανάζια της ιστορίας, σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους της ξενόδουλης Χούντας και την αρχή μιας εποχής διάχυτου κοινωνικού ριζοσπαστισμού.

Επέτειος διαχρονική για κάθε νεολαία που έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον κι επιμένει να απαιτεί να γράψει την ιστορία βάσει των αναγκών της, ως σαρξ εκ σαρκός του λαού.

Επέτειος και φλόγα στην καρδιά κάθε λαού που έχει την περηφάνια να σηκώσει ψηλά το κεφάλι και να γράψει την ιστορία με τα ίδια του τα χέρια, με γράμματα αδέξια, χρυσά κι ειλικρινή. Οι άνθρωποι γεννιούνται για κοιτούν ψηλά.

Επέτειος πιο επίκαιρη από ποτέ για την Ελλάδα του 2012, την υπό τη δημοσιονομική κατοχή του Κεφαλαίου κι υπό το ζυγό ενός κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού χωρίς προηγούμενο.

15-16-17 Νοεμβρίου: τριήμερο κατάληψης στο Ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου και εκδηλώσεων για την κατάληψη του '73. Τριήμερο μνήμης και μεταφοράς των οραμάτων της, των πιο επίκαιρων από ποτέ, στο σήμερα.

16η Νοεμβρίου: Προβολή ντοκυμαντέρ με θεματικό άξονα το Πολυτεχνείο και τους νεολαιίστικους αγώνες στις 15:00 στο Πολυτεχνείο.

17η Νοεμβρίου: Προσυγκέντρωση στις 14:00 στο Πολυτεχνείο για την παλλαϊκή αντιιμπεριαλιστική κι αντικυβερνητική πορεία που θα γεφυρώσει την επέτειο της κατάληψης ενάντια στη Χούντα των συνταγματαρχών με την ανατροπή της σημερινής κοινοβουλευτικής Χούντας των τραπεζών και των εργοδοτών.

Ο εξεγειρόμενος λαός μπορεί να ρίξει κάθε Χούντα,
με ή χωρίς κοινοβουλευτικό προσωπείο.

Κανείς δε μπορεί να καταπνίξει την περήφανη οργή ενός ολόκληρου λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου