Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Πολιτική εισβολή στο ΕΜΠ!


Πριν λίγες ώρες, στις επτά παρά κάτι το πρωί, ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο ΕΜΠ της οδού Πατησίων, σε επίδειξη δύναμης, νόμου, τάξης κι "ασφάλειας", όπως επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κεδίκογλου, λίγες ώρες αργότερα.

Το πρόσχημα της εισβολής ήταν, κατά την ανακοίνωση της Εληνικής Αστυνομίας, καταγγελίες
για τη διαμονή παράνομων μεταναστών και χρήση των χώρων του Πολυτεχνείου για την κατασκευή εκρηκτικών - εμπρηστικών μηχανισμών, όπως και για αποθήκευση μέσων που χρησιμοποιούνται σε επεισόδια κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.

Φούμαρα και παπαρολογίες, απαντάμε εμείς.

Το τί έψαχναν και το τί έβρισκαν, κατ' επέκταση και τί τους ενδιέφερε στην εισβολή αυτή, φαίνεται εκτός από την ανακοίνωση και στο βίντεο που οι ίδιοι έδωσαν στη δημοσιότητα (ο ήχος είναι μονταρισμένος από την αστυνομία):



Πρόκειται για μια μιντιακώς σχεδιασμένη ενέργεια, η οποία στόχο έχει να δώσει σήμα πως καμμία φωνή αντίστασης στην τρέχουσα κυβερνητική πολιτική δε θα γίνει ανεκτή. Γιατί αυτός είναι ο κοινός παρονομαστής όλων των ομοειδών επεμβάσεων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια:

Κι όλα αυτά χωρίς να πάμε ούτε δέκα μήνες πίσω.


Από τη μεριά τους, είναι σαφέστατοι. Η μπάλα, στο δικό μας γήπεδο. Όλοι μαζί να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει για να ζήσουμε σαν άνθρωποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου