Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Το Συμβούλιο Διοίκησης - Φαντομάς ξαναχτυπά!

Ένα ήσυχο βράδυ στην Αθήνα (ή σε κάποια άλλη πόλη, καθώς ακόμα δεν έχουμε αποκρυπτογραφήσει το πρόγραμμα συναντήσεών τους), το Συμβούλιο ξαναχτυπά με μια καυτή ανακοίνωση, μέσα στο κλίμα των ημερών:


Πέρα από τα αστεία, ο πανταχού άφαντος συφερτός που ανέλαβε να εφαρμόσει το νόμο Διαμαντοπούλου στο ελληνικό πανεπιστήμιο δεν έχει ούτε νομιμοποίηση ούτε το δικαίωμα να μιλάει για "αγνώστους" σε περιπολίες. Πολύ λιγότερο δικαίωμα έχει να μιλά για "ελέγχους που αποφασίζουν αυθαίρετα ποιός μπαίνει" οι εφαρμοστές μιας πολιτικής που εντείνει τους ταξικούς φραγμούς στην εκπαίδευση. Πολύ λιγότερο ακόμα έχουν δικαίωμα να κλαίγονται για τον εξοπλισμό για τον οποίο δε θα υπάρχει προσωπικό συντόμως. Πολύ λιγότερο ακόμα μπορούν να εκφράζουν ανησυχίες για την "εικόνα του Ιδρύματος" οι συνκατεδαφιστές του.

Ακόμη περισσότερο, να μη χρησιμοποιούν την επέτειο του Ιστορικού Πολυτεχνείου για τέτοιες άθλιες ανακοινώσεις! Ενός Πολυτεχνείου το οποίο έγινε και ενάντια στους συμβιβασμένους με τη Χούντα και στους διορισμένους από τη Χούντα καθηγητές των Πανεπιστημίων. Ας πάνε σπίτια τους ή στο εξωτερικό που τόσο αγαπάνε οι πανεπιστημιακοί θιασώτες της σύγχρονης Χούντας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου