Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Η εξεταστική άρχεται, τα γκαφρά πέφτουν

Ο πιο χαρακτηριστικός τρόπος να καταλάβει ένας ΣΕΜΦίτης ότι ξεκινά η εξεταστική;
Διαφημιστικά mail φροντιστηρίων για μαθήματα με μεγάλα ποσοστά αποτυχίας.
-Ανώνυμος 

Αυτή τη φορά θα παραθέσουμε μέρος του (παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου) spam, καθώς είναι πολύ χαρακτηριστικό του πώς οι απανταχού πλασιέ εξετάσεων σπεύδουν να εκμεταλλευτούν κάθε δυσκολία και υπαρκτή ή ανύπαρκτη αυθαιρεσία για να βγάλουν το φράγκο τους από τη "δωρεάν" εκπαίδευση. 

Spoiler alert - είναι από τις σπάνιες φορές που δεν υπόσχονται απολύτως τίποτα πέρα από την επίλυση ασκήσεων  με τον τρόπο που μάλλον θα δεχόταν ο καθηγητής.

Τώρα που το πρόγραμμα εξετάσεων είναι γνωστό και για τις δύο εξεταστικές είναι ευκαιρία: 
Αν χρωστάς Μηχανική Ι ή Μηχανική ΙΙ ή Μηχανική ΙΙΙ ή Μηχανική ΙV και θες να τις περάσεις εύκολα και γρήγορα τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις την ακόλουθη προσφορά.
[...]
Ιδιαίτερα Μαθήματα με μοναδικό περιεχόμενο την υποδειγματική επίλυση διαγωνισμάτων παλιότερων ετών της σχολής σου αλλά και SOS ασκήσεων.
Τιμή: Κόστος 17,5 ευρώ η ώρα το ένα άτομο, 15 ευρώ η ώρα τα δύο άτομα και 12,5 ευρώ ανά άτομο για γκρουπ τριών ατόμων.
Τα μαθήματα μπορούν να λάβουν χώρα και απομακρυσμένα με χρήση υπολογιστή και έκπτωση 15%
ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 31/8/2014

Πρώτον, είναι χαρακτηριστικότατο το πώς η εκπαιδευτική αποτυχία κάποιων καθηγητών δημιουργεί στρατιές μετεξετασθέων οι οποίες κατά κανένα τρόπο δε δείχνουν ένα "υψηλό επίπεδο διδασκαλίας" όπως διατείνονται διάφοροι, αλλά αντιθέτως προμοτάρουν το πάχος του πορτοφολιού των εν λόγω πλασιέ.

Δεύτερον,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου