Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ στις 2/12/2015

Με απαρτία έληξε η Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ, αποφασίζοντας τα εξής:

ΕΑΑΚ: 73
Επιτροπή Αγώνα: 48
Λευκά: 3

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:

  • Συμμετοχή στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη 3/12 στο Μουσείο με τα πρωτοβάθμια σωματεία και τις κοινωνικές οργανώσεις. Κατάληψη της σχολής εκείνη την ημέρα.
  • Συμμετοχή στο αντικατασταλτικό συλλαλητήριο φοιτητικών συλλόγων, μαθητών και κοινωνικών οργανώσεων την Κυριακή 6 Δεκέμβρη με συγκέντρωση στις 13:30 στα Προπύλαια.
  • Συμμετοχή στην παρέμβαση στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ την Τετάρτη 9/12 απέναντι στη συμμετοχή του πρύτανη του ΕΚΠΑ στην επιτροπή «εθνικού διαλόγου» για τη συγκρότηση του νέου νομοσχεδίου και σε παραστάσεις διαμαρτυρίας σε άλλους συμμετέχοντες καθηγητές.
  • Συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εφετείο για την έκδοση των 5 φοιτητών, την μέρα συζήτησής του, με κλειστή σχολή εκείνη την μέρα. Συμμετοχή σε δράσεις/κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων και μαζικών φορέων.
  • Παράσταση διαμαρτυρίας στο μάθημα των Γεωμετρικών Τεχνικών Σχεδίασης ενάντια στην κατεύθυνση που έχει βάλει ο διδάσκοντας κ. Κοντοκώστας η προαιρετική και προσθετική εργασία να γίνει υποχρεωτική και ενσωματωμένη στον τελικό βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου