Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ ΣΤΙΣ 3/10/19

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ ΣΤΙΣ 3/10/19


Με απαρτία έληξε η Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ, αποφασίζοντας τα εξής:

ΡΑΦΕΑΑΚ-ΑΝΑΡΠΑ : 47
Μ.Α.Σ. : 35
ΓΙΟΝΗΣ: 13
BLOCO : 4
ΛΕΥΚΑ : 10

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ


· Κινητοποίηση στο Υπ. Παιδείας την Παρασκευή 4/10, στη 1:00μμ μαζί με μαθητές και εκπαιδευτικούς, με κατειλημμένη σχολή.
·  Κινητοποίηση στη συνεδρίαση του ΤΕΕ το Σάββατο 5/10 στις 10:30πμ στο ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, για να υπερασπιστούμε τις αποφάσεις του Συλλόγου μας.
·   Στηρίζουμε την αντινατοϊκή-αντιπολεμική διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη του Πομπέο για την επέκταση της συνεργασίας ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΛΛΑΔΑ το Σάββατο 12:00μμ στα Προπύλαια
·  Επόμενη συνέλευση του ΦΣ ΣΕΜΦΕ την Τρίτη 8/10, 12:30μμ στο Αμφ.2 για την χάραξη κινηματικού σχεδιασμού, την συνέχιση και την ενδυνάμωση του αγώνα μας.
·    Παράσταση διαμαρτυρίας στο επόμενο Τμήμα της σχολής τόσο για τη στάση του Κοσμήτορα απένταντι στις αποφάσεις του Συλλόγου, όσο και για τα περιστατικά καθηγητικής αυθαιρεσίας και αυταρχισμού.
·    Καλόυμε σε διοργάνωση φεστιβάλ Φοιτητικών Συλλόγων στο Κάτων Πολυτεχνείο για το ζήτημα του ασύλου
·   Καλούμε σε συντονισμό με τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές αλλά και το σύνολο των φορέων της εκπαίδευσης προκειμένου να παρθούν πρωτοβουλιές για την οικοδόμηση αντιστάσεων απέναντι στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου