Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Συμβούλιο Διοίκησης ΕΜΠ και Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ στις 11/10/2012

Συντρόφισσες - Σύντροφοι - Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι

Πριν λίγη ώρα πληροφορηθήκαμε πως συνεδρίασε στην αφάνεια το Πρυτανικό Συμβούλιο του Ε.Μ.Π. και όρισε εκλογές συμβουλίου διοίκησης για τις 25/10.

Ο αντεκπαιδευτικός και αντιλαϊκός νόμος Διαμαντοπούλου, και φυσικά και τα συμβούλια διοίκησης που προβλέπει, έχουν καταδικαστεί πολλάκις από αποφάσεις συλλόγων Φοιτητών, Εργαζομένων κι Εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα. Πέρυσι, κάθε μια προσπάθεια εκλογής τους μπλοκαρίστηκε με τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων ανά την επικράτεια.
Φέτος, η ίδια φάρα εκπροσώπων των εμπόρων εκπαίδευσης (μεταξύ πολλών άλλων αετονύχηδων), η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ με τη ροζ πινελιά της ΔΗΜΑΡ θέλει να τα εφαρμόσει με κάθε τρόπο, μαζί με όλα τ' άλλα μέτρα που μας εξαθλιώνουν για χάρη των επιχειρήσεων.

Ε, δε θα τους περάσει! Έχουμε τις Γενικές Συνελεύσεις και τη διάθεση για τους αγώνες της γενιάς μας! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και την αξιοπρέπεια να υψώνει άφοβα το μέτωπό μας!
Κανένα δε φοβίζουν, κανένα δεν τρομοκρατούν.

Στο όραμά τους για ένα παρόν και μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των λίγων, πλουσίων κι ισχυρών, απαντάμε:


Είμαστε η γενιά της ανατροπής και σκοπεύουμε να χτίσουμε έναν αύριο για τον κόσμο της εργασίας, για όλους εμάς!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου